Please select your page

Welkom bij Haar & Zo!

Maak nu een afspraak

Megix

Tegenwoordig is het kleuren van je haar gelukkig niet meer zo schadelijk voor je haarconditie. De ontwikkelingen en technologie in het maken van verzorgende kleurproducten gaat steeds verder en sneller. De 10 minuten kleuringen van Megix geven mooie kleurresultaten zonder dat dit je haar beschadigd. De haarvezel blijft in tact! Een kleurproduct zonder PPD en fosfaten waardoor de kans op een verf allergie minimaal is. Met als resultaat binnen 10 minuten mooi gekleurd en verzorgd haar!

Met een inwerktijd van slechts 10 minuten een prachtige tint en 100% grijsdekking 

Megix is de haarverf met de nieuwste technologie. Door jarenlang onderzoek is Megix erachter gekomen hoe je snelheid, kwaliteit, sublieme grijsdekking en een breed scala aan prachtige tinten kunt combineren. Door het gebruik van de micro pigmentatie technologie is in 10 minuten kleuren en grijsdekken werkelijkheid geworden. Door de 13 minuten stop, welke in de verf zit verwerkt is je kleur na 13 minuten klaar en zal niet verder inkleuren. 

6Door het gebruik van Keraveg-18 in de verf is Megix tevens een ultieme verzorging voor het haar en geeft het daardoor een langere houdbaarheid als een gemiddelde haarverf. Tijdens het kleurproces wordt het haar subliem verzorgt en ontstaat er een prachtige glans. Ook de hoofdhuid wordt door de Keraveg-18 beschermt en gehydrateerd. Megix is Fosfaat vrij! Het is tijd voor minder chemicaliën. Het is tijd voor een verf met wellness uitstraling.

Megix is namelijk echt het enige merk op de markt met een 10 minuten kleur die garantie bied voor:

    * Perfecte Grijsdekking

 * Fosfaat en PPD vrij

* 80 prachtige tinten

                       * Argan Olie voor de perfecte verzorgingP

Phair

Phair is een revolutionair haarverf-systeem dat een dubbele behandeling in slechts1 behandeling mogelijk maakt. Door het gebruik van micro-pigmenten word het haar tegelijkertijd opgelicht en ingekleurd. We kunnen nu oplichten over natuurhaar en gekleurd haar.

 

Phair kent een oneindig kleurenpalet die het mogelijk maakt om veel creativiteit te bieden. Dit nieuwe concept van kleuren maakt het mogelijk om in korte tijd geweldige veranderingen aan te brengen met het behoudt van de kwaliteit van het haar dankzij de aanwezigheid van etherische oliën en keratine.

                     * Phair Licht op over gekleurd haar

* Phair is vrij van PPD

      * Phair is vrij van Fosfaat vrij

* Phair is rijk aan Keratine

                 * Phair is rijk aan Etherische oliën

 


Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

BUY NOW ON THEMEFOREST

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Create an account

Forgot your password? |  Forgot your username?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×