Please select your page

Welkom bij Haar & Zo!

Maak nu een afspraak

Definitief ontharen

Nooit meer scheren, harsen, ontharingscrème of epileren... Dat is toch een droomvan iedere man of vrouw?!

 

 

Wie kent het niet? Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en vaak lastig ritueel. Maar waarom al deze moeite nog als je ook pijnloos, veilig en snel je haren definitief kunt verwijderen? Dit kan nu met de MedCos® IPL. Met het innovatieve MedCos® IPL apparaat is het voor zowel vrouw als man mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken.

De Medcos IPL Methode

Met de innovatieve MedCos IPL methode is het mogelijk om o.a. ongewenste haargroei effectief aan te pakken. IPL betekent ‘Intense Pulsed Light’ en staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met de IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht wordt omgezet in warmte door absorptie van het uiteindelijke doelorgaan.

Tegenwoordig vertrouwen wereldwijd duizenden medici en schoonheidsspecialisten op IPL en hebben ontelbare cliënten baat bij de resultaten. 

De effectiviteit en de veiligheid van de IPL behandelingen berusten op grondig bewijs, welke door de jaren heen is verzameld door wetenschappers en internationale vooraanstaande huidklinieken. Door het grote oppervlak van de behandelkop en de snelle flitsinterval kan met de MedCos IPL in vergelijking met andere IPL merken tot 50% sneller en comfortabeler behandeld worden. De behandelingen met de MedCos IPL zijn nagenoeg pijnloos.

Algemeen gedurende de behandelprocedure

* Niet meer harsen of epileren, scheren mag wel

* Geen ontharingscrème gebruiken

* Gebruik in de zon een goede sunblock, factor 30 of hoger

Na een behandeling met de Medcos IPL kan het voorkomen dat de huid roder kleurt en/of dat er kleine rode puntjes ontstaan. Het lijkt en voelt op een verbranding na het zonnebaden. Dit is een normaal verschijnsel en verdwijnt veelal 1 of 2 dagen na de behandeling. Incidenteel kan lichte blaarvorming optreden. Soms treedt een (tijdelijke) pigmentverschuiving op.

Kom gauw langs voor een GRATIS EN VRIJBLIJVEND intake gesprek en proefflits.

Ik weet zeker dat u zult kiezen voor NOOIT MEER scheren, harsen of epileren!!!

Gespreide betaling mogelijk!

Prijzen per behandeling kijkt u even in het menu onder de kop prijslijst bovenaan deze pagina.

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

BUY NOW ON THEMEFOREST

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Create an account

Forgot your password? |  Forgot your username?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×